Meny Stäng

Ditt inomhusklimat – Din luft

Entreprenad och service av ventilation. Håll nere driftkostnaderna och förbättra inomhusklimatet. Vi lokalanpassar för att optimera ventilationen efter era behov. När man har forskat kring inomhusklimat har man kommit fram till att det är få bostäder i Sverige som når upp till myndigheternas krav på luftomsättningar.

Vi tillhandahåller OVK, Injustering, Montage, Felsökning och Service. Hör gärna av er till oss vid frågor kring ventilation.

Utforska drömmen

Vi renoverar ofta hos privatpersoner som vill göra en förändring i hemmet. Det kan vara allt från att göra om en källare, badrum, kök, tak, förråd eller vad som är på tapeten just nu hos er. Då vi har alla yrkesgrupper till förfogande så behöver ni bara en kontakt genom projektet.

Upptäck våra fördelar

Vi är er högra hand genom hela processen. Vi tillhandahåller er med kunskap och specialkompetens inom de flesta områden inom byggbranschen. Med våra starka samarbetspartners har vi varit till förfogande åt kund i flertalet projekt.

Vi bygger vårt arbete på att våra kunder ska bli våra ambassadörer. Först då vet vi att vi har gjort bra jobb. Lyhördhet till kundens önskemål och flexibilitet är några ledord vi arbetar efter.

Våra tjänster riktar sig främst till fastighetsbolag, industrier, bostadsföreningar men vi finns även till för privatpersonen. Då vi har ett brett utbud av samarbetspartners så kan vi agera totalentreprenad om så önskas. Vi tillhandahåller alla grenar inom byggbranschen och vårt mål är att alltid kunna lösa kundens önskemål.

Då vi är en bred aktör så finns inga direkta hinder för oss utan vi kan bistå med det mesta åt er som kund.

Oavsett om det är en badrumsrenovering, totalrenovering av bostad eller lokalanpassning av kontorslandskap så finns vi till förfogande.

Oavsett om det är en badrumsrenovering, totalrenovering av bostad eller lokalanpassning av kontorslandskap så finns vi till förfogande.

Några av våra lojala & starka samarbetspartners

%d bloggare gillar detta: