Meny Stäng

Vi är ett mångsidigt företag inom bygg och ventilation.

Våra nöjda kunder är återkommande.

Bygg

Service – Vi utför de små projekten i er Brf, byte av dörrar, bänkar, tvättstugor eller vad ert önskemål är. Det ska vara smidigt när man anlitar oss och vi ska underlätta för er vardag. 

Renovering – Vi renoverar ofta hos privatpersoner som vill göra en förändring i hemmet. Det kan vara allt från att göra om en källare, badrum, kök, tak, förråd eller vad som är på tapeten just nu hos er. Då vi har alla yrkesgrupper till förfogande så behöver ni bara en kontakt genom projektet. 

Entreprenad – Vi är er högra hand genom hela processen. Vi tillhandahåller er med kunskap och specialkompetens inom de flesta områden inom byggbranschen. Med våra starka samarbetspartners har vi varit till förfogande åt kund i flertalet projekt.

Ventilation

Service – Vi lever de flesta av oss många timmar inomhus. Därför är det viktigt att man underhåller sin anläggning. Genom att kontrollera och ta hand om din ventilationsanläggning kan man hålla driftkostnaderna nere samt hålla ett friskare inomhusklimat. Det kan vara allt från att kontrollera och rensa intagsgaller, byta filter till att optimera systemet. Vi har möjlighet att ta fram de flesta reservdelar samt filter till er unika anläggning och har bred kunskap på olika fabrikat.

Entreprenad – Vi utför lokalanpassningar i era fastigheter för att optimera ventilationssystemet efter era behov. Idag ställs höga krav på arbetsklimatet och dess omgivning på arbetsplatserna. Så vi kan ge er en kontroll över ert system för att ge er förutsättningar till att göra er vardag bättre.

OVK

Vi erbjuder serviceavtal till Brf samt fastighetsägare. Genom vårt serviceavtal kan vi arbeta kontinuerligt med förebyggande åtgärder för att minska risken för oföreseende händelser som kan vara kostsamma. Genom att låta oss ansvara över er anläggning kan vi tillhandahålla OVK-tekniker samt ansvara för OVK-intervallerna på er specifika fastighet. 

Här finns både kunskapen och bredden. Vi utför renoveringar, om- och tillbyggnader i hela Östergötland och Småland. Vi har kontakterna som gör att vi kan hjälpa till med det mesta. Ingenting är för smått för oss utan vi hjälper till med de mindre projekten. Vill ni ha ett nytt badrum eller ett nytt uterum. Vi finns med er under hela resan.

%d bloggare gillar detta: