Meny Stäng

Vi är ett mångsidigt företag inom bygg och ventilation.

Våra nöjda kunder är återkommande.

Bygg

Vi utför de små projekten i er Brf eller renoverar hos privatpersoner som vill göra en förändring i hemmet. Inom entreprenad är vi er högra hand genom hela processen. Med våra starka samarbetspartners har vi varit till förfogande åt kund i flertalet projekt.

Läs mer om bygg

Ventilation

Genom att kontrollera och ta hand om sin ventilationsanläggning kan man hålla driftkostnaderna nere samt hålla ett friskare inomhusklimat. Vi utför lokalanpassningar i era fastigheter för att optimera ventilationssystemet efter era behov.

Läs mer om ventilation

OVK

Vi erbjuder serviceavtal till Brf samt fastighetsägare. Genom vårt serviceavtal kan vi arbeta kontinuerligt med förebyggande åtgärder för att minska risken för oföreseende händelser som kan vara kostsamma. Genom att låta oss ansvara över er anläggning kan vi tillhandahålla OVK-tekniker samt ansvara för OVK-intervallerna på er specifika fastighet. 

Läs mer om OVK

Här finns både kunskapen och bredden. Vi utför renoveringar, om- och tillbyggnader i hela Östergötland och Småland. Vi har kontakterna som gör att vi kan hjälpa till med det mesta. Ingenting är för smått för oss utan vi hjälper till med de mindre projekten. Vill ni ha ett nytt badrum eller ett nytt uterum. Vi finns med er under hela resan.

%d bloggare gillar detta: